Enzo Kok

Meer nieuws 

In 2015 begon het allemaal met mijn eerste deelname aan het Prinses Christina Concours. Ik had de smaak te pakken en schreef me in voor de audities van Superkids Nederland van RTL4. 

Tijdens Superkids werd ik uitgenodigd door niemand minder dan André Rieu. Ik trad meerdere keren op met Martin Hurkens en Jack Vinders. Speelde tijdens het afscheid van Onno Hoes, opende Magisch Maastricht en stond op het podium van het TV programma Kerst met de Zandtovenaar van NPO3.

In 2016 nam ik deel aan Superkids Deutschland op SAT1: De internationale versie van Superkids Nederland. In de zomer stond ik in het voorprogramma van Guido's Orchestra op de markt in mijn eigen stad in Kerkrade.

Tijdens het Prinses Christina Concours in 2016 en 2017 heb ik een eervolle vermelding en de aanmoedigingsprijs gewonnen. In het voorjaar van 2017 heb ik twee keer mogen optreden in het Concertgebouw in Amsterdam. 

Tijdens de opening van het Wereld Muziek Concours heb ik op de middenstip mijn versie van 'He's a Pirate' gespeeld. Ik heb eind juli meegedaan aan de Summer Academy van het Peter de Grote Festival. Meerdere keren mocht ik optreden tijdens de vele lunchconcerten. Het was een hele eer dat ik tijdens het traditionele slotconcert mocht optreden. Hiermee heb ik de Labberté-Hoedemakers prijs mogen ontvangen.

Mehr Neuichkeiten

2015 fing alles an. Zum ersten Mal machte ich beim 'Prinses Christina Concours' mit. Da wollte ich mehr und trug mich ein zum Vorspielen bei 'Superkids Nederland'. 

Während den Aufnahmen erhielt ich eine Einladung von André Rieu und vieles nahm einen unerwarteten Flug. Auch mit hiesigen Künstlern wie Martin Hurkens und Jack Vinders machte ich verschiedene Auftritte. Weiter erhielt ich eine musikalische Einladung zum Abschied des Maastrichter Bürgermeister Onno Hoes und zur Eröffnung von 'Magisch Maastricht'. Aber es kam noch mehr. Eine Fernsehaufzeichnung von 'Kerst met de zandtovenaar' schloss mein musikalisches Jahr 2015 ab. 

In 2016 habe ich mitgemacht bei 'SAT1 Superkids Deutschland'. Die internationale Version des Niederländischen 'Superkids'. Im Sommer stand ich im Vorprogramm von Guido's Orchestra auf dem Markt in meiner Geburtsstadt Kerkrade.

In der Zwischenzeit habe ich auch mit vielen Chören und Blasorchestern aus unserer Region  aufgetreten.